СОВРЕМЕН ПРИСТАП ВО ТРЕТМАНОТ НА ХИПЕРСЕКРЕТОРНИ ВОСПАЛЕНИЈА НА ДИШНИ ПАТИШТА

By | February 6, 2019

Стручен состанок на Здружението на педијатрите на Македонија во соработка со ПхармаС Лекови Скопје. 

Состанокот ќе се одржи на 08.02.2019 година, петок, во хотел “Мериот“ – Скопје, со почеток во 14:30 часот. 

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ.

Котизацијата за учество на настанот изнесува 150,00 МКД.

РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

ДНЕВЕН РЕД