ПОДДРШКА НА ДОЕНЧИЊАТА И ДЕЦАТА ЗА ПРАВИЛЕН РАСТ И РАЗВОЈ – ПРЕПОРАКИ ЗА ОПТИМАЛЕН ВНЕС НА ОМЕГА 3 МАСНИ КИСЕЛИНИ

By | февруари 19, 2019

Стручен состанок на Здружението на педијатрите на Македонија во соработка со 4U Pharma, Скопје. 

Состанокот ќе се одржи на 07.03.2019 година, четврток, во салата на Хотел “Александар Палас“ – Скопје, со почеток во 13:00 часот. 

Настанот е акредитиран од МЛД, ЛКМ и ФКМ.

Котизацијата за учество на настанот изнесува 150,00 МКД.

ДНЕВЕН РЕД

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

или на следната жиро сметка

Назив на примач: МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО
Банка на примачот: ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ
Трансакциска сметка на примачот: 270040678600148
Цел на дознака: котизација за 042-02 на Здружение на педијатри на Македонија