ПОДДРШКА НА ДОЕНЧИЊАТА И ДЕЦАТА ЗА ПРАВИЛЕН РАСТ И РАЗВОЈ – ПРЕПОРАКИ ЗА ОПТИМАЛЕН ВНЕС НА ОМЕГА 3 МАСНИ КИСЕЛИНИ

ден150.00

Стручен состанок/презентација на новини

Организатор: Здружение на педијатри на Македонија

Дата: 07.03.2019 година (четврток)

Место: хотел „Александар Палас“ – Скопје

Регистрација: 13:00-13:30 часот 

Дневен ред

Шифра на здружение: 042