НМ-О, РЕВОЛУЦИЈА ВО ДЕТСКАТА ИСХРАНА – ШАРМАНТНА ИСТОРИЈА И ВОЗБУДЛИВА ИДНИНА

ден150.00

Стручен состанок/презентација на новини

Организатор: Здружение на педијатри на Македонија

Дата: 08.11.2019 година (петок)

Место: хотел „Double Tree Hilton“ – Скопје

Регистрација: 17:30-18:00 часот 

Дневен ред

Шифра на здружение: 042