GDPR – приватност по дизајн

ден300.00

Стручен состанок/презентација на новини

Организатор: Македонско здружение за медицинска биохемија и лабораториска медицина

Дата: 11.04 (четврток), 2019 година

Место: Амфитеатар на Деканат на Медицински факултет – Скопје

Регистрација: 11:30-12:00 часот

Програма

Шифра на здружение: 032