Category Archives: Uncategorized

16.12.2023 – ПЕДИЈАТРИСКА СЕКЦИЈА

Здружението на педијатри на Македонија, на ден 16.12.2023 во Хотел Етерна – Струмица ќе оддржи редовна Педијатриска секција како и изборно собрание за претседател на ЗПМ.