Category Archives: Expert Meeting

НЕДЕЛА ЗА ПРЕВЕНЦИЈА ОД КАНЦЕР НА ГРЛОТО НА МАТКАТА ( 22 – 28 јануари 2024 )

Превенцијата спасува животи! По повод одбележување на Недела за превенција од канцер на грлото наматката, (22-28 јануари), на 24.01.2024 година, во хотел “Лимак”, а воорганизација на Македонското здружение за цервикална патологија иколпоскопија, во соработка со Здружението за патологија на Република Македонија иМакедонската асоцијација за радиотерапија и онкологија, се оддржа пресконференција за подигање на свеста против… Read More »

CONTEMPORARY TREATMENT OF INFECTIONS IN PREGNANT AND NON PREGNANT WOMEN

Experts Meeting titled “Contemporary Treatment of Infections in Pregnant and Non Pregnant Women” organized by the Macedonian Association of Gynecologists and Obstetricians. Meeting will take place on December 5th (Thursday), 2019,  in the conference hall of City General Hospital 8th September in Skopje, at 2:30 pm The CME activity is accredited by Macedonian Medical Association… Read More »

WORLD COPD DAY 2019

Macedonian Society of Pulmonology organizes “World COPD Day 2019” event. The meeting will take place on November 20th (Wednesday), 2019, at hotel “Panoramika”, Skopje, at 14:30.  The CME activity is accredited by Macedonian Medical Association (MMA) and Doctor’s Chamber of Macedonian(DCM). Participation fee – 150.00 MKD REGISTRATION AND PARTICIPATION FEE PAYMENT PROGRAM Payment can also… Read More »