Category Archives: стручен состанок

ПРОФЕСИОНАЛНИ АЛЕРГИИ – TRANSLATE RESEARCH INTO PRACTICE

  Стручен состанок на Македонско здружение за медицина на труд во соработка со Демакс Нова ИНТ ДООЕЛ Скопје.  Состанокот ќе се одржи на 18.03.2019 година, понеделник, во просториите на ЈЗУ Институт за медицина на труд на РСМ, Колаборативен центар на СЗО, Скопје, со почеток во 12:00 часот.  Настанот е акредитиран од МЛД И ЛКМ. Котизацијата… Read More »

ПОДДРШКА НА ДОЕНЧИЊАТА И ДЕЦАТА ЗА ПРАВИЛЕН РАСТ И РАЗВОЈ – ПРЕПОРАКИ ЗА ОПТИМАЛЕН ВНЕС НА ОМЕГА 3 МАСНИ КИСЕЛИНИ

Стручен состанок на Здружението на педијатрите на Македонија во соработка со 4U Pharma, Скопје.  Состанокот ќе се одржи на 07.03.2019 година, четврток, во салата на Хотел “Александар Палас“ – Скопје, со почеток во 13:00 часот.  Настанот е акредитиран од МЛД, ЛКМ и ФКМ. Котизацијата за учество на настанот изнесува 150,00 МКД. ДНЕВЕН РЕД ЛИНК ЗА… Read More »

СОВРЕМЕН ПРИСТАП ВО ТРЕТМАНОТ НА ХИПЕРСЕКРЕТОРНИ ВОСПАЛЕНИЈА НА ДИШНИ ПАТИШТА

Стручен состанок на Здружението на педијатрите на Македонија во соработка со ПхармаС Лекови Скопје.  Состанокот ќе се одржи на 08.02.2019 година, петок, во хотел “Мериот“ – Скопје, со почеток во 14:30 часот.  Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ. Котизацијата за учество на настанот изнесува 150,00 МКД. РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА ДНЕВЕН РЕД