НОВИТЕТИ ВО НЕИНВАЗИВНАТА ПРЕНАТАЛНА ДИЈАГНОСТИКА

By | септември 30, 2019

Стручен состанок на тема „Новитети во неинвазивната пренатална дијагностика“ во организација на Македонската асоцијација на гинеколози и опстетричари (МАГО), а под покровителство на Био Сејв Селс.

Состанокот ќе се одржи на 16-ти октомври (среда), 2019 година,

во просториите на Ragusa 360 Rooftop Event Center Скопје,

со почеток во 18:00 часот

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ.

Котизацијата за учество на настанот изнесува 300,00 МКД. 

Шифра на здружение: 018

РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

ПРОГРАМА

Уплатата може да се направи и на следната жиро сметка:

Назив на примач: МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО
Банка на примачот: ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ
Трансакциска сметка на примачот: 270040678600148
Цел на дознака: 018 – котизација за стручен состанок