Category Archives: симпозиум

НОВИТЕТИ ВО АСИСТИРАНАТА РЕПРОДУКЦИЈА

Симпозиум на тема „Новитети во асистираната репродукција“ во организација Македонска асоцијација на гинеколози и опстетричари (ЗГОМ), Македонско здружение за хумана и репродуктивна медицина (МЗХРМ), Македонско здружение на гинеколози ендоскописти (МЗГЕ) при МЛД. Симпозиумот ќе се одржи на 20 септември (петок), 2019 година во хотел Холидај Ин, Скопје, со почеток во 14:00 часот.  Настанот е акредитиран од МЛД и… Read More »

СИМПОЗИУМ НА ТЕМА „ХЛАМИДИИ“

Симпозиум на тема „ХЛАМИДИИ“ во организација на Здружението на микробиолози на Македонија.  Симпозиумот ќе се одржи на 22.03.2019 година (петок) во хотел „Александар Палас“, со почеток во 11:30 часот.  Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ Котизацијата за учество на настанот изнесува 500,00 МКД. РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА ДНЕВЕН РЕД