01.03.2024 – Endoscopy in Obstetrics and Gynecology

By | February 26, 2024

Почитувани колеги,

Со големо задоволство Ве покануваме да присуствувате на Симпозиумот кој ќе биде со меѓународно учество, во организација на  Македонско здружение за цервикална патологија и колпоскопија ,и соработка со Македонската асоцијација за фетална медицина, Македонското здружение за ендометриоза и Македонското здружение на  гинеколози ендоскописти.

На Симпозиумот ќе земат учество еминенти предавачи како од нашата земја така и од околните земји. Исто така од многу големо значење е тоа што ќе се одржи “хирургија во живо “

Тема на симпозиумот – Endoscopy in Obstetrics ana Gynecology

Дата на оддржување : 01.03.2024 ( петок )

Час  : 15:00 часот,

Место : хотел Holiday Inn – Скопје.

Котизација : 600 денари

АГЕНДА

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКСРМ