НМ-О, РЕВОЛУЦИЈА ВО ДЕТСКАТА ИСХРАНА – ШАРМАНТНА ИСТОРИЈА И ВОЗБУДЛИВА ИДНИНА

By | ноември 4, 2019

Стручен состанок на Здружението на педијатрите на Македонија во соработка со Nestle Македонија. 

Состанокот ќе се одржи на 08.11.2019 година, петок, во салата на Хотел “Double Tree Hilton“ – Скопје, со почеток во 18:00 часот. 

Настанот е акредитиран од МЛД, ЛКМ и ФКМ.

Котизацијата за учество на настанот изнесува 150,00 МКД.

ДНЕВЕН РЕД

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

или на следната жиро сметка

Назив на примач: МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО
Банка на примачот: ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ
Трансакциска сметка на примачот: 270040678600148

Цел на дознака: котизација за 042-04 на Здружение на педијатри на Македонија