МОЗОК, СРЦЕ И БУБРЕЗИ: ОДРЖУВАЊЕ НА ВИСТИНСКИ БАЛАНС ПРИ ПРЕВЕНЦИЈА ОД МОЗОЧЕН УДАР

By | ноември 8, 2019

Стручен состанок на тема „Мозок, срце и бубрези: одржување на вистински баланс при превенција од мозочен удар“ во организација на Здружение на невролози на Македонија. 

Состанокот ќе се одржи на 08 ноември (петок), 2019 година во просториите на Јавна Соба (Public Room) – Скопје, со почеток во 14:00 часот. 

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ.

Котизацијата за учество на настанот изнесува 150,00 МКД. 

Шифра на здружение: 003

РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

Уплатата може да се направи и на следната жиро сметка:

Назив на примач: МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО
Банка на примачот: ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ
Трансакциска сметка на примачот: 270040678600148
Цел на дознака: 003 – котизација за стручен состанок