Мозок, срце и бубрези: одржување на вистински баланс при превенција од мозочен удар

ден150.00

Стручен состанок

Организатор: Здружение на невролози на Македонија (ЗНМ)

Дата: 08.11 (петок), 2019 година

Место: Јавна Соба (Public Room) – Скопје

Регистрација: 13:30- 14:00 часот

Шифра на здружение: 003