УПОТРЕБА НА НОАК ВО АНЕСТЕЗИОЛОШКАТА ПРАКСА

ден300.00

Стручен состанок

Организатор: Здружение по анестезија, реанимација и интензивно лекување

Дата: 07.06 (петок), 2019 година

Место:  „Јавна соба“ – Скопје

Регистрација: 13:30 – 14:00 часот

Шифра на здружение: 005

ПРОГРАМА

SKU: 005-2019-1 Categories: ,