„СТОП ЗА АСТМАТА!“, Одбележување на Светски ден на Астма 2019

ден150.00

Стручен состанок

Организатор: Македонско респираторно здружение 

Дата: 06.05 (понеделник), 2019 година

Место: Сала за предавања на ГОБ „8-ми Септември“ во Скопје

Регистрација: 13:30-14:00 часот

Шифра на здружение: 011

ПРОГРАМА