СИМПОЗИУМ НА ТЕМА „ХЛАМИДИИ“

By | March 21, 2019

Симпозиум на тема „ХЛАМИДИИ“ во организација на Здружението на микробиолози на Македонија. 

Симпозиумот ќе се одржи на 22.03.2019 година (петок) во хотел „Александар Палас“, со почеток во 11:30 часот. 

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ

Котизацијата за учество на настанот изнесува 500,00 МКД.

РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

ДНЕВЕН РЕД