СИМПОЗИУМ „ХЛАМИДИИ“

ден500.00

Стручен состанок

Организатор: Здружение на микробиолозите на Македонија

Дата: 22.03 (петок), 2019 година

Место: Хотел „Александар Палас“ – Скопје

Регистрација: 11:30 – 12:00 часот

Шифра на здружение: 022

ПРОГРАМА