ВРОДЕНИ АНОМАЛИИ – ПРЕДИЗВИЦИ, ДИЛЕМИ И ТРЕТМАН

ден600.00

Стручен состанок

Организатор: Македонско лекарско друштво

Дата: 07.06 (четврток) и 08.06 (петок), 2018 година

Место: хотел „Холидеј Ин“ – Скопје

Регистрација: 9:00-10:00 часот (четврток) и 9:30-10:00 часот (петок) 

Шифра на здружение: 000