ЕФЕКТИВНА АНТЕНАТАЛНА И ПЕРИПАРТАЛНА ГРИЖА

By | април 6, 2019

 

 

Стручен состанок во организација на Здружение на гинеколози и опстетричари на Македонија и Здружение на приватни гинеколози и акушери на Македонија, под покровителство на Ведра Интернешенал А.Д. Софија – претставништво Скопје. 

Состанокот ќе се одржи на 12.04.2019 година (петок) во хотел „Александар Палас“, со почеток во 14:15 часот. 

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ.

Котизацијата за учество на настанот изнесува 200,00 МКД. 

Шифра на здружение: 018

РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

ПРОГРАМА

Уплатата може да се направи и на следната жиро сметка:

Назив на примач: МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО
Банка на примачот: ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ
Трансакциска сметка на примачот: 270040678600148
Цел на дознака: 018 – котизација за ЗГОМ/стручен состанок