НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА ГЕНЕТСКИ ТЕСТОВИ ВО ПРЕНАТАЛНА ДИЈАГНОСТИКА

By | септември 28, 2018

На 5 октомври (петок), 2018 година, во City Hall – Скопје, Здружениеto на гинеколози и опстетричари на Македонија ќе одржи стручен состанок на тема “Нова генерација на генетски тестови во пренатална дијагностика“. Покровител на настанот е Геномикс ДООЕЛ Скопје.

 

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА НАСТАНОТ