ПРЕПОРАКИ ЗА ДИЈАГНОСТИЧКАТА ПОСТАПКА КАЈ БЕЛОДРОБНИОТ КАРЦИНОМ – КОНСЕНЗУС НА МАКЕДОНСКОТО РЕСПИРАТОРНО ЗДРУЖЕНИЕ И ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПАТОЛОЗИ НА МАКЕДОНИЈА-НАДГРАДЕНО ИЗДАНИЕ

By | април 8, 2019

Стручен состанок во организација на Македонското респираторно здружение во соработка со Здружението напатолози на Македонија на тема „ПРЕПОРАКИ ЗА ДИЈАГНОСТИЧКАТА ПОСТАПКА КАЈ БЕЛОДРОБНИОТ КАРЦИНОМ – КОНСЕНЗУС НА МАКЕДОНСКОТО РЕСПИРАТОРНО ЗДРУЖЕНИЕ И ЗДРУЖЕНИЕТО НА ПАТОЛОЗИ НА МАКЕДОНИЈА-НАДГРАДЕНО ИЗДАНИЕ“.

Состанокот ќе се одржи на 10-ти април (среда), 2019 од 14:00 до 15:30 во салата за состаноци при Деканатот на Медицинскиот факултет во Скопје.

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ.

Котизација за учество на настанот изнесува 150,00 МКД. 

РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

ПРОГРАМА

Уплатата може да се направи и на следната жиро сметка:

Назив на примач: МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО
Банка на примачот: ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ
Трансакциска сметка на примачот: 270040678600148
Цел на дознака: 011 – котизација за стручен состанок на МРЗ