7ми КОНГРЕС НА ПЕДИЈАТРИ

By | мај 27, 2019

Од 25-28 јуни, 2019, во хотел “Сириус“- Струмица, ќе се одржи 7-миот Конгрес на педијатри со меѓународно учество, а во организација на Здружението на педијатрите на Македонија.

За повеќе информации за овој настан следете го линкот до официјалната веб страна на Здружението на педијатрите на Македонија.

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

Согласно законската регулатива за фискализација и регистрација на готовински плаќања, повеќе не е можно плаќање во готово („кеш на рака“) при регистрацијата на настаните. Уплата можете да ја направите преку нашиот ПОС терминал за безготовинско плаќање со било која платежна картичка преку следните линкови:

СПЕЦИЈАЛИСТИ (6150,00 МКД)

СПЕЦИЈАЛИЗАНТИ (3075,00 МКД)

ДОКТОРИ ПО ОПШТА МЕДИЦИНА (4920,00 МКД)

 

Уплатата може да ја направите и на следната жиро сметка:

Назив на примач: МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО

Банка на примачот: ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ

Трансакциска сметка на примачот: 270040678600148

Цел на дознака: котизација за 042 (специјалист/специјализант/општ доктор) 7ми Конгрес на педијатри

Доколку уплатата сте ја направиле во банка ве молиме да го пополните следниот ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈА за настанот.