ИСХРАНА КАЈ КОМПРОМИТИРАНИ ПАЦИЕНТИ

By | December 17, 2018

Интердисциплинарно здружение на лекарите за добра клиничка пракса (ИЗЛДКП) го организира својот втор стручен состанок на тема „Исхрана кај компромитирани пациенти“. Состанокот ќе се одржи на 14 декември, 2018 година, со почеток во 13:00 часот, во Деканатот на медицинскиот факултет во Скопје.

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ.

Котизација за учество на настанот изнесува 200,00 МКД. 

РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

ПРОГРАМА