“МЕЃУНАРОДЕН СИМПОЗИУМ: ПРЕВЕНЦИЈА, ДИЈАГНОЗА И ТРЕТМАН НА ЦЕРВИКАЛЕН КАНЦЕР”

By | мај 6, 2019

Во организација на Здружението за ХПВ на Македонија во соработка со Здружението на гинеколози и опстетричари на Македонија и Македонското здружение за цервикална патологија и колпоскопија.

Симпозиумот ќе се одржи на 10-ти мај (петок), 2019 година во холетл „Холидај Ин“, Скопје, со почеток во 12:00 часот.

Котизацијата за учество изнесува 900,00 МКД

ПРОГРАМА

Пријавување во Агенцијата Нет-Беј
ул. Даме Груев бр. 2, Скопје
тел. +389 2 3216566