Настани во регионот

By | мај 28, 2021

Почитувани колешки и колеги, драги пријатели,

Имам огромна чест и задоволство во име на Претседателството на ГАС и во свое лично име да Ве поканам на 64.гинеколошко акушерска недела, која ќе се одржи на 3 и 4. јуни оваа година. Поканата можете да ја погледнете на линкот: Проф. др Оливера Контиќ Вучиниќ Поздрав но видео 

64. ГАН ќе биде одраз на реалноста во која моментално живееме и ќе се одржи оnline.

Со одлука на Претседателството на ГАС, учеството на ГАН ќе биде бесплатно, за сите членови на Здружението.

Регистрацијата се прави преку сајтот на СЛД  www.sld.org.rs и опфаќа само пополнување на краток формулар, кој потоа се праќа на е-mail адресата: 64ganprijava@gmail.com.

Ве молиме Вашите пријави праќајте ги најдоцна до 01.06.2021.

Драги пријатели, со надеж дека Вашиот одзив и активно учество на ГАН ќе бидат традиционално добри, уште еднаш, со посебно задоволство Ве поканувам на 64. ГАН.

Срдечно Ве поздравувам и Ве очекуваме на 3. и 4. јуни.

Проф. Др Оливера Контиќ Вучиниќ

Претседател на Гинеколошко – акушерска секција на Српското лекарско друштво

Генерални спонзор: