„СТОП ЗА АСТМАТА!“, Одбележување на Светски Ден на Астма 2019

By | мај 3, 2019

Стручен состанок во организација на Македонското респираторно здружение по повод Одбележување на Светскиот ден на Астмата 2019, на тема „СТОП ЗА АСТМАТА!“.

Состанокот ќе се одржи на 6-ти мај (понеделник), 2019 со почеток од 14:00 во салата за предавања на ГОБ “8-ми Септември“ во Скопје. 

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ, 4 бода за учесници и 6 бода за предавачи.

Котизација за учество на настанот изнесува 150,00 МКД. 

РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

ПОКАНА СО АГЕНДА

Уплатата може да се направи и на следната жиро сметка:

Назив на примач: МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО
Банка на примачот: ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ
Трансакциска сметка на примачот: 270040678600148
Цел на дознака: 011 – котизација за стручен состанок на МРЗ