Category Archives: Настани

Инфо: Првата Работилница за трансплантација на солидни органи/ткива и коскена срцевина во Република Северна Македонија со интернационално учество: достигнувања и идни перспективи

На 10-11, Декември, 2021 под покровителство на Министерството за Здравство на Р. Северна Македонија и Министерот Венко Филипче, Здружението за Хематологија на Македонија и Националниот Координатор за трансплантација на Р. Северна Македонија во соработка со Македонското Здружение за Имуногенетика ја организираат Првата Работилница за трансплантација на солидни органи/ткива и коскена срцевина во Република Северна Македонија… Read More »

Настани во регионот

64-та гинеколошко-акушерска недела во организација на на Гинеколошко – акушерска секција на Српското лекарско друштво, 3 и 4 јуни 2021, оналјн…