ГОДИШЕН НАЦИОНАЛЕН СОСТАНОК НА CAESAR МРЕЖАТА – 2018

By | November 16, 2018

Стручен состанок на Здружението на микробиолози на Македонија. 

Состанокот ќе се одржи на 23.11.2018 година (петок) во хотел „Холидај Ин“, со почеток во 11:30 часот. 

Настанот е акредитиран од МЛД и ЛКМ

Котизацијата за учество на настанот изнесува 150,00 МКД.

РЕГИСТРАЦИЈА И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

Category: Uncategorized