7-ми Македонски национален конгрес на Радиолози

By | October 30, 2023

VII-от Македонски национален конгрес на радиолози со меѓународно учество ќе се одржи од 9-ти до 11-ти ноември во хотел „Double Tree by Hilton“ во Скопје, а истиот ќе содржи 17 научни сесии со домашни и странски предавачи, како и 2 сесии за презентација на пријавените научни трудови и прикази на случаи. 

ПРОГРАМ за конгресот

Регистрацијата и пријавувањето апстракти се онлајн со пополнување на формулар на веб-страната на МАР, www.mar.org.mk.

Подетални информации и линкови за регистрација ќе најдете на www.mar.org.mk.

Доколку имате некакви прашања или забелешки обратете се на info@mar.org.mk.