10-12.05.2024 – Алергии во детска возраст

By | May 6, 2024

Почитувани,

Педијатриско респираторно здружение (PEDIARES ), го организира Вториот Симпозиум

кој ќе се оддржи од 10-12.05.2024 во хотел Хилтон – Скопје

на тема : Алергии во детска возраст

ПОКАНА