8 миот Меѓународен конгрес на Здружението на педијатри на РСМ – доктори специјалисти

ден6,000.00

УЧЕСТВО И КОТИЗАЦИЈА

8-ми КОНГРЕС на Здружението на педијатри на РСМ

Организатор: Здружението на педијатри на РСМ

Дата: 01 (четврток) – 04 (недела), 2023година

Место: хотел „Александар Палас“ – Скопје

Регистрација: 01.06.2023, хх:00 – ѕѕ:00 часот (среда)

Шифра на здружение: 042