СЕМЕЈНА МЕДИЦИНА – РЕАЛНОСТ И ИДНИНА – 5-ТИ КОНГРЕС И 25-ТИ СИМПОЗИУМ ЗМОЛ/СМ (ОСТАНАТИ)

ден9,300.00

Цените се изразуваат во евра, а плаќањето во денарска противвредност со курс 62,00 МКД / 1 Евро (€)

Во цената не е вклучен ДДВ од 18%. 

5-ТИ КОНГРЕС И 25–ТИ СИМПОЗИУМ

Организатор: Здружение на лекари по општа/семејна медицина (ЗЛОМ-СМ)

Дата: 23.04 (четврток) – 26.04 (недела), 2020 година

Место: хотел Метропол- Охрид, Македонија

Шифра на здружение: 001

SKU: 001-2020-kongres ostanati Categories: , , ,