АСТМА – АКТУЕЛНОСТИ И ПРЕДИЗВИЦИ

ден150.00

Стручен состанок

Организатор: Македонско респираторно здружение

Дата: 04.05.2018

Место: Порта Македонија,

Врема на почеток: 14:00 часот 

Шифра на здружение: 011

SKU: 011 Category:

Additional information

Шифра на здружение

011