Kлиничко значење на генотипирањето на Хуманиот Папилома Вирус (ХПВ),нови дијагностички тестови за сексуално преносливи болести и скрининг за прееклампсија во прв триместар

By | November 28, 2023

Македонското здружение за цервикална патологија и колпоскопија – МЗЦПК и Македонско лекарско друштво – МЛД на 06.12.2023 ( среда ) со почеток од 15:30 часот, организираат стручен состанок, во покровителство со Раумс лабараторија.

Настанот ќе се одржи во HILTON Doubletree – Skopje, Булевар АСНОМ бр. 17 Скопје

Поради ограничениот број на места, Ве молиме да се пријавите на ФОРМАТА најдоцна до 05.12.2023 со цел обезбедување на соодветна евиденција за присуство и доделување на сертификат за учество. 

Во прилог целосната ПРОГРАМА за престојниот настан.

Ви благодариме на соработката.