26th BCLF MEETING И 6-ТИ НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА МЗМБЛМ

By | август 21, 2018

Од 3-5 октомври, 2018, во хотел “Александар Палас“- Скопје, ќе се одржи 26-от Собир на Балканската федерација на клинички лаборатории (BCLF) и 6-иот Национален конгрес на Македонското здружение за медицинска биохемија и лабораториска медицина, со меѓународно учество, а во организација на Здружението на педијатрите на Македонија.

За повеќе информации следете го линкот до официјалната веб страна на овој настан – 26th BCLF MEETING. 

РЕГИСТРАЦИЈА ЗА УЧЕСТВО И УПЛАТА НА КОТИЗАЦИЈА

Согласно законската регулатива за фискализација и регистрација на готовински плаќања, повеќе не е можно плаќање во готово („кеш на рака“) при регистрацијата на настаните. Уплата можете да ја направите преку нашиот ПОС терминал за безготовинско плаќање со било која платежна картичка преку следните линкови:

КОТИЗАЦИЈА (9225,00 МКД до 31.08.2018 / 12300,00 МКД од 1.09.2018)

Уплатата може да ја направите и на следната жиро сметка:

Назив на примач: МАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО

Банка на примачот: ХАЛКБАНК А.Д. СКОПЈЕ

Трансакциска сметка на примачот: 270040678600148

Цел на дознака: котизација за 032 26ти BCLF Meeting – МЗМБЛМ

Доколку уплатата сте ја направиле во банка ве молиме да го пополните следниот ФОРМУЛАР ЗА РЕГИСТРАЦИЈА за настанот.

Официјалната вечера е вклучена во котизацијата.

Доплата за придужба на официјалната вечера изнесува 1538,00 МКД (25во денарска противвредност по среден куср 61,50). 

Свечена вечера – доплата за придружба