Monthly Archives: May 2024

15.05.2024 – Многуте лица на акутна интермитентна порфирија и новата превентивна терапија

Почитувани, На 15.05.204 Македонското здружение на невролози, оддржа стручен состанок на тема Многуте лица на акутна интермитентна порфирија и новата превентивна терапија, во покровителство со Genesis pharma. Во прилог  следи видеото од оддржаниот настан. ВИДЕО