15.05.2024 – Многуте лица на акутна интермитентна порфирија и новата превентивна терапија

By | May 22, 2024

Почитувани,

На 15.05.204 Македонското здружение на невролози, оддржа стручен состанок на тема Многуте лица на акутна интермитентна порфирија и новата превентивна терапија, во покровителство со Genesis pharma.

Во прилог  следи видеото од оддржаниот настан.

ВИДЕО