09.04.2024 – Нови решенија во микробиологијата

By | April 6, 2024

Македонското здружение на микробиолози, организира стручен состанок на тема – Нови решенија во микробиологијата, кој ќе се оддржи на 09.04.2024 во хотел Лимак  – Конференциска сала Атлантис, 5 кат.

Во прилог дневниот ред.