Вакцинација против грип во педијатриска возраст

By | February 26, 2024

Почитувани,

Ве информираме дека на 01.03.2024 ( петок ) со почеток од 15:00 часот,

во Амфитеатарот на Деканатот на Медицинскиот факултет , ќе се оддржи Стручен состанок на тема – Вакцинација против грип во педијатриска возраст

ДНЕВЕН РЕД