4-ти КОНГРЕС НА ЗДРУЖЕНИЕ НА ПНЕВМОФТИЗИОЛОЗИ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

ден3,600.00

УЧЕСТВО И КОТИЗАЦИЈА

*Цената е пресметана во денарска противвредност со среден курс на денарот 61.50. Во цената не е пресметан ДДВ.

4-ти КОНГРЕС

Организатор: Здружение на пневмофтизиолози на Република Северна Македонија

Дата: 12.09 (четврток) до 14.09 (сабота), 2019 година

Место: хотел „Дрим“ – Струга

Регистрација: 12.09.2019 (четврток)

Покана

Шифра на здружение: 043

SKU: 049-2019-1 Categories: , , ,