БАЛКАНСКА ШКОЛА ЗА ПЕДИЈАТРИ (медицински сестри)

ден3,690.00

УЧЕСТВО И КОТИЗАЦИЈА ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ

*Цената е пресметана во денарска противвредност со среден курс на денарот 61.50. Во цената не е пресметан ДДВ.

Школа

Организатор: Здружение на педијатри на Македонија

Дата: 12.09 (среда) до 15.09 (сабота), 2018 година

Место: хотел „Александар Палас“ – Скопје

Регистрација: 12:00-16:00 часот (среда)

Програма

Шифра на здружение: 042

SKU: 042 Медицински сестри Categories: ,