СВЕТСКИ ДЕН НА ПРЕДВРЕМЕНОТО ПОРОДУВАЊЕ 17-ти НОЕМВРИ

By | November 17, 2023

По повод денот на предвреме родените деца Македонското здружение на педијатри со ЕУ се одржа состанок во хотел Парк, Скопје.

Обраќање на Претседателката и Ко-основач на европската фондација за нега на новороденчиња Silke Mader