5-ти КОНГРЕС НА МАКЕДОНСКОТО ЗДРУЖЕНИЕ НА ТРАНСФУЗИОЛОЗИ (мед.сестри/лаб.техничари)

ден3,690.00

УЧЕСТВО И КОТИЗАЦИЈА ЗА МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ/ЛАБОРАТОРИСКИ ТЕХНИЧАРИ

*Цената е пресметана во денарска противвредност со среден курс на денарот 61.50. Во цената не е пресметан ДДВ.

5-ти КОНГРЕС

Организатор: Македонско здружение на трансфузиолози

Дата: 16.10 (среда) до 19.10 (сабота), 2019 година

Место: хотел „Александар Палас“ – Скопје

Регистрација: 16.10.2019, хх:00 – ѕѕ:00 часот (среда)

Покана

Шифра на здружение: 043

SKU: 043-2019 Sestri-1 Categories: ,