ПОСТДИПЛОМСКА ЕДУКАЦИЈА ПО АНЕСТЕЗИОЛОГИЈА, Четврти циклус – втор курс

ден2,500.00

УЧЕСТВО И КОТИЗАЦИЈА – СПЕЦИЈАЛИСТИ

Kурс

Организатор: Европска Фондација за Едукација по Анестезиологија
Универзитет ,,Св. Кирил и Методиј,, Медицински факултет, Скопје, Р.С.Македонија

Дата: 13.09 (четврток) до 15.09 (сабота), 2019 година

Место: Едукативен центар – АЛКАЛОИД – Дојран

Регистрација: 13.09.2019, 16:30 – 17:00 часот

ПРОГРАМА

Шифра на здружение: 005

*лице за контакт во случај на проблеми со уплатата: Сандра +389 70 679 314

SKU: 005-2019-2 Categories: , Tags: ,