Вродени аномалии – предизвици, дилеми и третман

СТРУЧЕН СОСТАНОК

во организација на 

Вродени аномалииМАКЕДОНСКО ЛЕКАРСКО ДРУШТВО

 07.06 (четврток) и 08.06 (петок), 2018 година

хотел „Холидеј Ин“ – Скопје

РЕГИСТРАЦИЈА

ПРОГРАМА

PROGRAMA-VRODENI ANOMALII

Симпозиумот е акредитиран од ЛКМ/МЛД со 8 поени за учесник и 12 поени за предавач
Котизација за настанот изнесува 600 денари
Регистрација и уплата на котизацијата

[three_fifth]Организатор на настанот[/three_fifth][two_fifth_last]Научен комитет[/two_fifth_last]
[three_fifth]Доц. д-р Горан Димитров[/three_fifth][two_fifth_last]Доц. д-р Ана Данева Маркова[/two_fifth_last][three_fifth]Претседател на Македонско лекарско друштво[/three_fifth][two_fifth_last]Науч.сор. д-р Владимир Чадиковски
Ас. д-р сци. Елена Џикова
[/two_fifth_last]