030 – Акредитација на КМЕ – Здружение на лекари специјалисти по спортска медицина

ден700.00

Средства наменети за акредитација на континуирана медицинска едукација во организација на Здружението на лекари специјалисти по спортска медицина.

Шифра на здружение: 030

SKU: 030-2022-1 Category:

Description

Средства наменети за акредитација на континуирана медицинска едукација во организација на Здружението на лекари специјалисти по спортска медицина.

Шифра на здружение: 030