Научно-стручен симпозиум „Предлог законски измени на Законот за вештаци“

ден300.00

Научен и стручен симпозиум

Организатор: Здружение на судска медицина во соработка со Асоцијација за корпоративна безбедност-Скопје и Здружение на обвинители – Скопје

Дата: 17.09 (четврток), 2020 година

Место: ќе биде објавено дополнително

Шифра на здружение: 023

 

SKU: 023-2020-1 Category: