Третман на хронична болка и малигни заболувања на кожа со осврт на светски искуства од употребата на Канабис за медицински цели

View Calendar

Вид на стручно усовршување: работилница

Програма

  1. Поздравно обраќање на претседателите на здруженијата: Проф.д-р Смиља Туџарова и Проф.д-р Андријан Карталов
  2. „Третман на хронична болка од различна етиологија“ – Предавач: Прим.д-р сци Татјана Тројиќ
  3. „Третман на малигни заболувања на кожа„ – Предавач: Проф.д-р Смиља Туџарова
  4. „Осврт на светски искуства од употребата на канабис за медицински цели, во третман на болка и малигни заболувања на кожа“ – Предавач: спец. по клиничка фармакологија д-р Гордана Дамјановска

Коктел

Iconic One Theme | Powered by Wordpress