Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

4.11.2022 – КОЛПОСКОПИЈА И МЕДИКАМЕНТОЗЕН АБОРТУС

4 ноември / 4:00 pm - 5:00 pm

300МКД

Стручно-едукативно предавање на тема „Колпоскопија и медикаментозен абортус“ во организација на Македонско здружение за цервикална патологија и колпоскопија (МЗЦПК) и Гинеколошко-акушерското одделение (ГАО) на Клиничката болница Битола.

Стручно-едукативно предавање на тема „Колпоскопија и медикаментозен абортус“ во организација на Македонско здружение за цервикална патологија и колпоскопија (МЗЦПК) и Гинеколошко-акушерското одделение (ГАО) на Клиничката болница Битола.

КМ едукацијата е акредитирана од МЛД и ЛКСРМ.

Настанот ќе се одржи на 04.11.2022 (петок) во ресторан “Корзо“ – Широк Сокак Битола, со почеток во 16:00 часот.

Котизацијата за настанот изнесува 300,00 МКД.

ЛИНК ЗА РЕГИСТРАЦИЈА

Сите регистрирани учесници со уплатена котизација, добиваат Сертификат за успешно завршено стручно усовршување во дигитален формат,  во рок од 7-14 дена по одржувањето на едукацијата на сите регистрирани учесници.

Details

Date:
4 ноември
Time:
4:00 pm - 5:00 pm
Cost:
300МКД
Website:
https://kme.mld.mk/course/2022mzcpk3/

Venue

ресторан “Корзо“ – Широк Сокак Битола
Широк сокак 95
Bitola, North Macedonia
+ Google Map

Organizer

Македонско здружение за цервикална патологија и колпоскопија